Bobacken

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

Det var inte så farligt

Av Yvonne - 1 maj 2011 14:25

Kollade oljenovån på oljestickan på middan och nu hade oljan runnit ner såpass så det var olja några mm. ovanför nedersta strecket. Pratade med Ford killen om skruvarna som varit lite lösa och han sa att packningen som är av kork, kan krympa ihop något, och han uppmanade mig att jag inte skulle skruva för hårt heller. Han skulle hjälpa mig kolla dom i veckan. Imorgon så åker jag till Bil allt och köper samma sorts olja som jag köpt tidigare och fyller på.

Solen skiner idag, men fy va det blåste kyligt. Inget bra väder för mina muskler, för det hugger i dom och jag har fått smörja in dom med inflammationshämmande salva för att förhindra att jag sträcker mig. När det pendlar så här i vädret, då får jag lätt kramp och sträcker mig lätt. Så jag förljer min fostermammas råd jag fick när jag bodde hemma, att man ska svettas in sommaren och frysa in vintern. Många nu för tiden, speciellt unga, klär av sig och springer omkring halvnakna alldeles för tidigt och blir sedan förkylda. När man får några år på nacken och utsatt sig för div. elände. Då blir min lite klokare och visare och vill inte utsätta sig för saker som man vet att man mår dåligt av till sist. Det är inget roligt att bli sjuk och må skit, när man vet att man kunnat undvika det. 

Idag så håller jag mig lugn och tänker inte göra för mycket. Jag tog en tur med bilen för jag tänkte köpa olja. Men efter en pratstund med Fordkillen så väntar jag tills imorgon. Köpte en pizza på hemvägen och parkerade sedan bilen på gatan. Jag har en parkeringsplats nästan en km bort, där jag bor. Men på sistone har den som parkerar bredvid mig slagit in sin dörr i min dörr. Visserligen är det den dörren jag ska laga och lacka om, men det är inte bara dörren det blivit märken i.

Jag står i en byteskö för att få en parkering närmare där jag bor, så jag hoppas innerligt på då, att jag ska få en parkering där jag slipper ha en bil på vardera sida. Jag får väl sätta en lapp i dörrens ruta, som jag gjorde i början när jag precis fått parkeringen. Det är väldigt långa dörrar på min bil och ibland så parkerar folk så jag får krypa in i bilen från passagerar sidan. Irriterande. Så jag satte en lapp i rutan, där jag skrivit. Snälla! Parkera inte för nära. Hittills har det funkat. När dörren är lagad och omlackad så får jag väl skriva. Akta! Dörren är nylackad. Man vill ju få den förstörd på en gång när man kastat ut en massa pengar på att få den lagad.

Här kommer en ny animation jag snabbt trixat ihop. Obs! Bilen åker åt fel håll. Man får bara åka åt höger här, som i en rondell. Tur att det bara är en animation då, hi hi.

  

Det ser ut som om bilen åker på tvären runt. Lite rally på torget kanske. Det fattas bara däcktjut så skulle det bli som på film.

 
 
Vicke

Vicke

1 maj 2011 19:08

ja, det är synd att temperaturen skiftar så mycke, ännu en härlig animering av dig, ha en fin kväll nu

http://enbloggomlivet.bloggplatsen.se

 
Peter

Peter

2 maj 2011 00:58

Visst har du rätt, det är inte sommar bara för att termometern visar 20 grader den stund som solen träffar den. Var ute på Kållandsö i går, och det var minsann ganska kyligt...och i dag kändes det nästan kallt.

Haha, ja du rätt om rallykörningen också. Nu är den tid då däckstjut börjar höras om kvällarna, men jag hoppas att dom håller sig i rätt färdriktning.

http://phfoto.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 16 juli 2017 14:24


Här kommer något för er som gillar jänkare.   Jag besökte Power Big Meet ute på Hovby i Lidköping på torsdagen den 6:e Juli. Bil utställningen var mellan 6 - 8 Juli och brukar annars vara i Västerås. Hovby flygfält är mycket större så i år när Po...

Av Yvonne - 16 juli 2017 14:14


Hej!   Posthorns snäckorna i nano akvariet frodas vilt och jag har fått åka lämna en hel drös till olika Zoo affärer. Jag har fläckiga, bruna, rosa och rödaktiga. Om någon är intreserad så får ni gärna komma och hämta. Jag kan även skicka mot por...

Av Yvonne - 26 juni 2017 21:00


Hejsan!   Kommer inte ihåg när jag senast skrev inlägg här i bloggen. Jag skaffade mig en fiol i slutet av februari. En Stentor student 2 som jag skickade efter från Thomann i Tyskland. Sedan dess har jag övat och övat och knappt rört datorn, och...

Av Yvonne - 12 mars 2017 18:11


Hejsan! Jag har börjat lära mig spela fiol, eller försöker i alla fall. Jag får ont i högra armen och handleden när jag vrider den runt stränghållaren, men vad kan man vänta sig när man är 50 år och har fibro. Har aldrig hållit i en fiol förut men ha...

Av Yvonne - 5 december 2016 12:51

Hejsan!   Snön den lyser med sin frånvaro, häromkring där jag bor i alla fall. Tur man har Gimp att tillgå så man kan göra fina Juliga animationer att dela ut.   Höger klicka bara på animationerna eller bilderna och spara ner bild som. Eller ...

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards