Bobacken

Alla inlägg den 30 maj 2011

Av Yvonne - 30 maj 2011 22:12

Jag var och hämtade upp tvätten från tvättstugan nyligen, och för att komma dit så måste jag gå ut och gå till huset bredvid. Det är alldeles ko lungt ute. Inte en vidpust och det doftade underbart. Det här har man längtat efter hela vintern, att få känna lukt från blommande växter en lungn sommar kväll.

Minns ni det här.

  

Bilden är ifrån i vintras. Och så här ser samma gata ut nu.

  

Underbart...

Så här såg jag ut i vintras när det var som kallast.

Kallt som attans var det.

  

Mössan tyckte till och med att det var kallt och började röra på sig. Den här animationen gjorde jag i vintras och finns i min gamla blogg. Länken dit finns bland mina länkar i den här bloggen.

Här är lite mer bilder från skogen intíll där jag bor. Jag brukar promenera där ibland. Imorgon ska jag åka ut till Kållandsö och hälsa på Milles, Mallens gamla stall och betes kompis. Han finns där ute nu på bete, och han har en ny betes vän hos sig. Det är en arab, precis som Mallen, fast det är ett sto som har samma färg som Milles. Ska bli roligt att se hur hon ser ut. Jag kommer ta med mig kameran och fota hej vilt.

                                                        

Av Yvonne - 30 maj 2011 12:21

Nu har jag kommit på ett enklare sätt att få till penslar. Nu behöver jag bara "skära" ut dom en gång. Kommer inte ihåg nu vad verktyget heter, minnet är inte det bästa ibland. Det ser ut som en snara. Sedan brukar jag kopiera och sedan spara som pensel. Sedan när jag använt ett vridverktyg så bilden har snurrat runt lite så har jag förut fått "skära" ut det igen, men nu har jag kommit på ett enklare sätt att slippa göra om "skärningen" Istället för att kopiera så klipper jag ut det. Sedan sparar jag föremålet som pensel igen. Nu går det mycket lättare och fortare. jag kom på det här när jag skärde ut en fluga som har små detaljer. Jag gjorde Smillan till en pensel också, där hon står mot fönstret på balkongen.

Nu ser det ut som hon tittar på en fluga, och svansen fick jag till med hjälp av Iwarp i Gimp.

 


Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards