Bobacken

Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Yvonne - 15 maj 2011 17:21

Och jag var väl en av dom få som gjorde det. Det var nästan folktomt i val lokalen. Det var 3 st sammanlagt när jag var där. Förra gången var det kö ända ut på skolgården, och det tog nästan en timme att få komma in. För en gång skull var det väl skönt att slippa stå i kö, men jag tycker det var väldigt dåligt att inte fler röstade.

Jag har firat lillbrorsan på hans födelsedag också idag. Men nu får jag allt ta det lungt med alla sötsaker. Mycket på en gång har det blivit nu. Får nog bara dricka vatten ett tag, hi hi.

Har inte gjort nya animationer nu på ett tag men jag tänkte prova göra en animation av en idé som ligger i hjärnbanken lite längre fram.  Känner mig lite halvkrasslig nu igen. Huvudvärk och snuva. Istället har jag närgånget fotat av mina födelsedagsblommor och använt inställningen extra skärpa på kameran, så blommorna ska lysa upp lite extra. Tog en bild på Smillan också när hon står på bakbenen och luktar på doften av regn, genom springan på skjutfönstren på balkongen.

                        

                             


Av Yvonne - 15 maj 2011 01:02

Men Sverige vann på något sätt ändå, för svenskar hade ju skrivit vinnarlåten. Den här tävlingen var nog den mest spännande på många år, för poängen var utspridda över hela fältet och dom som var mest tippade på att ha shans att vinna, fick knappt några poäng. Jag tyckte att låten Manboy som Erik sjöng förra året var bättre än poppulär, men smaken är ju som baken som dom säger, och det visade ju sig när länderna röstade. Jag tror Erik i alla fall fick en bra kick uppåt på karriär stegen. Han kan både sjunga och dansa bra, på samma gång. Vilken kondition han måste ha, och lungkapacitet. Jag anar vilken idol han måste se upp till, för dansen påminner om Michael Jacksons, eller vad tycker ni?


Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards