Bobacken

Alla inlägg den 14 maj 2011

Av Yvonne - 14 maj 2011 17:43

Och i torsdags var det jag som fyllde. Jag brukar skämta att jag fick honom nästan i födelsedagspresent. Jag har sparat bilder på ett usb minne men det är tur att att jag har sparat dom även på spara smart på comhem, för, för varje gång jag använder usb minnet så har fler och fler bilder förstörts. Vet inte vad det är, för det är det andra usb minnet som går sönder. Ska skaffa ett extern hårddisk längre fram, och jag hoppas det ska funka bättre. Nästan alla bilder på lillbrorsan och hans sceva hade förstörts, men jag hittade några som jag kunde föra över till bildmappen i datorn. Då slapp jag logga in mig på comhem för att ladda hem bilderna.

            

Grattis lillbrorsan!


Bilderna är tagna med mobilkameran. Jag hade ingen digitalkamera då. Bara en vanlig kamera som man fick lämna in filmrullen för framkallning, och jag hade inget tålamod, så mobilkameran blev flitigt använd. Nu först i vintras köpte jag en Canon Powershot kamera på rea. Fick tipps av en fotograf på nätet att det var en bra användarvänlig, första gångs kamera. Den är en 10 pixlars kamera. Jag får spara till en dyrare kamera längre fram, som har mer pixlar. Många bilder som är tagna på lite längre håll får jag göra skarpare eller ändra på, på annat sätt i programmet som följde med kameran. Bilder som jag tagit på välldigt nära håll som den här, behöver jag knappt göra något med. Jag tycker annars att man får välldigt bra kamera för det priset jag gav. Obs! Bilderna kan ibland bli lite oskarpa ändå, om jag har gjort om dom på kvällen, speciellt. Det beror då på att mina ögon är trötta. Jag får nog ta och skaffa ett par skarpare läsglasögon igen. Jag började med 1,0, och nu har jag 1,50. Jag får nog ta och testa 2,0.

   

           

Obs! Har det åskat något hos er? Jag tror det var i förrgår natt som det mullrade till ordentligt en gång, strax efter midnatt här. Och i går när jag var ute och cycklade så mullrade det till lite lätt en gång bara.  

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards