Bobacken

Alla inlägg den 30 september 2011

Av Yvonne - 30 september 2011 18:46

och mår illa. Så går det när Willys har sänkt priset på lösgodiset. Igår var jag och en facebook vän och fikade på Mc Donalds, och vi drog vidare till Ullersunds bron för att förhoppningsvis fånga storgäddan. Men tji fick vi. Gäddorna verkade ha dragit vidare till renare vatten, tror jag. Mycket små fisk fanns det i alla fall och vi hade väldigt trevligt med mycket prat. Det är roligt att fiska tillsammans med någon som har samma intressen. Hoppas vattnet kommer bli renare snart, för jag hörde att laxen kommer bli pg. på höstkanten.         Obs! Den här gäddan fångade jag förra året, vid fyren i Lidköpings hamn.  Den vägde runt ett kilo och var ca 70 cm lång. Gäddan jag fångade för en vecka sedan ung. vägde ca 2 kg och var fetare, men jag har ingen aning om hur lång den var. Den fick i alla fall precis plats i håven.

                    

Den här firren fångade jag i sommras, och jag fångade en likadan i april fast en mycket större. Enligt min granne är det en Sik, men det kan också vara en Id. Jag har lagt ut bilden här så min facebook vän kan ta en titt på den.

                                       

Jag hoppas jag lyckas fånga någon mer fisk innan vintern slår sina klor om oss. Ibland kännr jag mig som en rovlysten katt när jag fiskar, likt den här katten ovanför, hi hi. Bara jag inte får en sådan här på kroken. Sådana här vill jag inte ha. Lagom stora fiskar ska det va så man lyckas landa dom och kånka hem med dom.

                            

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards