Bobacken

Alla inlägg den 20 september 2011

Av Yvonne - 20 september 2011 18:55

                                 

Jag skulle igentligen måla eller rita lite, men jag har inte riktigt fått den inspiration till det. Jag är så himla trött på regnet, och jag blir så trött av mörkret som regnet för med sig, och värre lär det väl bli. Jag tog en sväng till Lidens i Lidköping och gick omkring där och njöt av alla blommor och växter. Jag tänkte inte köpa något, men det första jag gjorde var att plocka upp en blomma som jag bar runt på ett tag. Ångrade mig sedan och fick tag en liten flaska gödningsmedel till mina orchideér som jag sedan köpte. Dom har inte blommat på länge och det beror nog på mitt slarv med att göda dom ordentligt. Vet inte senast jag gjorde det.

Det var så skönt att bara gå runt där och lukta och titta på alla fina blommor och växter. Just nu har dom gjort iordning så himla fina "blomarrangemang" i otroligt färsprakande höst färger. Stora korgar och krukor som var konstnärligt arrangerade. Jag hade inte kameran med mig, men när jag kom hem så scannade jag ett gammal bild på blommor i en stor kruka och gjorde en glitteranimation av den. Lite längre fram på hösten ska jag pynta ute på min inglasade balkong tänkte jag. På ena väggen har jag indian krasse som växt på en hemmagjord klätteranordning. Nu blir krassen mer och mer risig och brun, men jag brukar låta den hänga kvar och sätta en ljusslinga i den som sedan lyser upp det bruna riset rätt fint. Jag brukar också skaffa en pumpa till alla helgona helgen, men det är långt kvar dit.  Får se om jag kan hitta på något mer att pynta upp balkongen med. Lite vass kanske så Missarna får lite kul att busa med   Idag precis så är det ett år sedan jag tog bort Mallen, och jag tänker lite extra på honom. 

    

                                                  
                                    Imorgon tänkte jag åka ut till Milles och borsta upp honom. Enligt väderprognosen så kommer solen att titta fram då, och då tänkte jag på hemvägen stanna till vid Ullersundsbron och försöka fånga den är gäddan som jag tappade förra gången.

                                         

                   

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards