Bobacken

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Yvonne - 23 juli 2011 22:43

                                  


Jag har ingen flaggstång men jag har Gimp där jag kan göra en och sätta en Svensk flagga på halvstång och sätta den inne i min blogg.

Jag tänker på dom alla norrmän som på något vis blivit drabbade. Vem kunde ha anat att något sådant skulle hända häruppe i grannlandet Norge och Oslo. Jag hoppas innerst inne att inte något sådant här ska hända igen. Det får det inte för det berövar vår frihet.

                                     


Frihet att kunna röra sig fritt utan att någon håller koll på vad man gör. Frihet att kunna prata fritt och tycka och tänka på vad man vill utan risk att hamna i fängelse. Att ha ett samhälle där alla trivs oavsett ras och religon.

Om människor har kommit snett i livet eller mår dåligt så måste dom få hjälp så man slipper sådant här. Det angår alla om man vill ha en fridfull värld.

Här kommer några bilder från dagens tur vid fyren. Testade min nya haspelrulle och kastspö idag. Grannen hade på förmiddagen redan stuckit iväg till Vänersborg och Snäjk och bytt ut rullen åt mig. Den hade ju spruckit på ett ställe och det såg jag först dagen efter jag varit på Snäjk. Tur jag hade en snäll granne som själv skulle dit. Den nya rullen gick jättefint, inga hugg mer när jag vevade utan det gick smidigt tyst. Men fiskarna var inte på hugget idag, kanske pg. av vädret. Men... en fin regnbåge fick jag fota av.

           



Av Yvonne - 23 juli 2011 09:49

Det som hände igår i Norge var lite för ofattbart att ta in. Därför blev det att jag inte skrev något om det i bloggen just då.

Vi är inte så vana här uppe i norden att något sådant händer här, och bombens kraft var så enorm stor att det är konstigt att inte några fler dog. Men dom har inte lyckats leta igenom alla byggnaderna än.

Sedan alla som befann sig på lägret som blev ihjälskjutna av en ensam galning som,  verkar visa va den person som också legat bakom bomben i Oslo.

Tack vare sådant här kommer det bli ett mer slutet samhälle med många kameror och mer kontroller. Får många år sedan när jag och en klass kamrat var i London så upptäckte vi direkt på Heathrow att där var mer patrullerande vakter med stora vapen, och på gatorna i London gick det fler poliser än vad man var van vid. Nu har England varit med om sådana här angrepp flera ggr, så jag tror vi kommer bli lika mycket på vakt här till slut.

Jag tänker på dom som varit med om det här och dom anhöriga som mist nära och kära så plötsligt. Ta till vara på den tid man har. Sluta bråka och acceptera att vi alla är olika till sätt och utseénde. Man vet alldrig riktigt när ens tid är ute.

          

Av Yvonne - 23 juli 2011 00:41

Nu har jag suttit och plitat ihop en ny header, mitt i natta. Det är några teckningar och animationer jag gjort som jag fört över så det blivit en ny animation. Det är bra att spara på gamla penslar ibland. Nä nu ska jag gå och lägga mig. Vem vet, åskan kan komma och knacka på och väcka en tidigt inatt eller morgon bitti. Gonatt!

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards