Bobacken

Alla inlägg den 26 juli 2011

Av Yvonne - 26 juli 2011 19:53

Kände att jag måste göra någonting innan jag blev knäpp. Jag kan ju inte bara stå och fiska nere vid fyren hela sommaren. Jag vill ha lite mer fina sommarminnen att se tillbka på. Nästa år så hoppas jag att jag har lite mer pengar att röra mig med.

Idag släppte jag mig i alla fall lös. Åkte ut till Spiken så jag var där ute strax före 12, innan Navaren skulle åka ut på första, korta turen. En timme tar den och det kostar 150 för få åka med. Hade med mig korsetten för att förhindra att jag skulle få ont, eftersom jag inte visste hur man satt i båten.

Jag pratade med han som körde båten och sa som det var, och efter turen så tyckte jag att det gått bra att sitta på bänkarna och han (som körde båten) tyckte att jag skulle följa med på den långa turen på söndag, som var den sista dagen för i år som båten gick. Man kan annars chartra båten om man vill till något speciellt.

Det var i alla fall en härlig tur och jag önskade att det inte gått så fort. Jag får nog ta och göra den här turen nästa år också tror jag.

Här kommer lite bilder från turen, eller kanske rätt många. Obs! Klicka på dom mindre bilderna så blir dom större.

                    

På en av öarna så har dom hingstbete för nordsvenskar. Jag undrar hur dom får dit dom?

                                  

Det här var bara några av bilderna jag tog. Jag besökte Läckö slott också och fick en guidad tur runt på tredje våningen. Men... man fick inte ta bilder inne i slottet, men inne i Läckö slotts kyrka där fick man. Jag var även ute i slottets "köksträdgård" och kikade, men dom bilderna kommer i morgon.  Jag måste bara säga, det finns inget som luktar så gott som sjö vatten en härlig sommar dag. Läckö slotts köks trädgård luktade inte heller illa, men fy va instängt och unket det var inne i slottet. Ingen bra ventilation där inne.


Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards