Bobacken

Alla inlägg den 12 juli 2011

Av Yvonne - 12 juli 2011 19:30

www.tavling.idg.se Har en länk dit bland mina länkar om ni också vill vara med. Man får ha med flera bilder om man vill och jag har valt dom här.

           

Obs! Om det skulle hända att bilden med Milles och hans ägare skulle vinna, om det nu skulle hända, så får vi dela på priset. Men... sådan tur har jag nog inte. Det har bara jäklats på senare tid med bilen. Först så spricker det i lacken runt låset. Min ford vän har tittat på det och säger att lacken är tunn, och han som lackat säger att det beror på att det är spacklat under och att plåten är tunn och rör på sig när man vrider på nyckeln när man öppnar dörren. I vilket fall så får han titta på det senare. Sedan så blev det kortslutning i batteriet, och så har det gått hål på det lilla röret till bakre burken på avgas röret. Batteri och en ny burk, inköpta på bilallt, med min rabatt kommer gå på ca 1400:-. Jag får låna ett batteri så länge till slutet på September då jag sagt att jag ska ha sparat ihop pengar till det. Men jag har inte råd att åka någonstans, så därför blir det att jag står och fiskar nere vid fyren för att få lite ro. Förra året stod jag också där ute, men då var det för att jag skulle slippa tänka på vad jag skulle göra till hösten. Jag tog bort min goa lilla pålle då. Jag hade redan bestämt mig på våren då inte någon ville hålla vad han lovat. Det gick bara inte ihop med ekonomin och jag har försökt så länge med att få ha kvar Mallen, för han var mitt lilla stora barn.

Nu när det jäklats så mycket med bilen så vill jag ha lite annan roligare spänning, som att ställa upp lite i fototävlingar blandannat. Vem vet. Jag ska nog ta och köpa en trisslott också. Har varit inne på Tradera och tittat lite på haspelrullar. Skulle så gärna vilja ha en ny, och vem vet om jag kan vinna en rulle billigt. Jag vann för några veckor sedan 4st NGK tändstift, alldeles nya för 13 kr. Allt som allt blev det 49:- med porto. Dom kostar minst 50 kr st annars. Det är rikitigt skoj att göra sådana fynd.  

Obs! Glöm inte Morden i Midsommer ikväll. Jag tycker den nye Barnaby verkligen är bra.

Av Yvonne - 12 juli 2011 12:58

  

Jag blev inspirerad av Fenixmonas foto tävling som hon var med i, och idag letade jag upp en tävling på nätet som jag ställde upp med den här bilden i. Man skulle ha med en bild som visade upp en Svensk sommar. Jag kunde ha valt en annan bild utifrån fyren, för det är där jag mest är på sommaren, men jag valde den här som kanske inte är den bästa bild jag har, men jag fick med både Mina och Lidköpings fyr på en gång. Å en svensk flagga i toppen på Mina. Men ja säger, himmel vilka kort folk tar, så jag räknar med att inte ha någon chans att vinna. Jag har lagt in adressen till tävlingen i mina länkar bredvid, så kan ni själva om ni vill vara med.

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards