Bobacken

Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Yvonne - 23 augusti 2011 20:53

Passade på att ta en tur ut till Hindens rev idag, men jag gick inte ända ut. Hade för mycket att bära och bara sandaler på fötterna. Jag råkade stöta på en äldre man som skulle bada nakenbad. Som tur var hade han inte hunnit och klä av sig. Jag frågade om han visste någon bra plats att fiska på. kanske längst ut sa han, men då är det bäst att ha riktiga kängor på fötterna för det är bara sten där ute, så man får klättra en hel del. Man ska nog ha en bra ryggsäck också, om man ska bära på något. Det är 5 km dit ut, och sedan ska man till baka också. Det var länge sedan jag var där, så jag har glömt hur det sett ut. Jag gick ner på södra sidan lite längre ut, men det var långgrunt och fullt av sten, och jätte varmt. Jag såg flera stycken som badade där solen låg på. På den norra sidan var det lika dant, och mer vass. Jag tog mitt pick och pack och åkte till Skalunda där jag fick uppleva ännu en härlig eftermiddag. Jag hade mask med mig idag, och jag använde ett vattenfyllt flöte som jag kastade ut med hjälp av mitt gamla kastspö. Jag har överansträngt min högra arm igen, och har värk i den.

                         

  

Vy inåt land.

  

Vy utåt land. Långt där ute så är udden på Hindens rev. Bortanför vegatationen, där börjar stenen. men redan här fanns det mycket sten. Långt där borta ser man även en mörk rand, i horisonten. Det är Dalsland.

  

Jag zoomade med kameran och vipps fick jag med en massa vindkraftverk där borta. Solen låg på ordentligt på södra sidan av Hindens rev. Tänkte jag skulle satt mig ner en stund, men jag trodde jag skulle smälta bort.

  

Så här ser ett vattenfyllt flöte ut.

  

Och så här set det ut när det flyter. Lungt och stilla var det idag också, men ingen fisk fastnade, därenmot så tog dom en hel del mask. Det är små fisk som drar av masken från kroken, istället för att fastna på den.


  

Dom ut att lägga ut kräft burar. Dom lämnade efter sig ett flertal röda flytande plastbollar.

Och här kommer några fina solnedgångar. Klicka på bilderna så blir dom större. Obs! Jag får nog ta och kolla nu så jag inte fått med mig några fästingar med mig hem från Hindens rev.

     

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards