Bobacken

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Yvonne - 17 augusti 2011 20:06

Och det blev en riktig nostalgi tripp. Hade varit på Bil allt och tingat ett batteri, och jag ville inte hem på en gång. Styrde kosan åt Örslösa, Rackeby och hamnade sedan i Skalunda. Min mormors sambo Isac hade en platteka, när jag var riktigt liten. Den ekan hade han i Skalunda, och där var jag ofta och fiskade. Jag har inte varit där på år och dagar, och när jag gick omkring där på klipphällorna, så kom alla minnen tillbaka. Jag minns speciellt ett minne. Jag, mormor, Isac och några goda vänner till dom, var där och vi grillade och fiskade. Jag var runt 4-5 år gammal, och jag hade en tom tablett ask. Medan jag gick omkring där, på klipporna, så hittade jag harskit. Av någon anledning så proppade jag den tomma tablett asken full med har pluttar, och gick sedan spänt fram till en av mormors och Isacs bekanta och frågade om han ville ha en tablett. Jag minns känslan jag kände inombords när jag räckte fram asken. Skulle han ta en harplutt eller inte? Han tog en plutt och tackade glatt och skulle just till att stoppa in den i munnen då mormor gallskrek. Men det var ingen fara, för han hade sett mig plocka har skit i asken. Vi skrattade allihop över tilltaget. Jag kunde inte låta bli att sätta mig på en sten och gråta en skvätt vid minnet. För jag saknar dom allihopa.

Som vanligt så hade jag inte kameran med mig, för det var inte tänkt att jag skulle hamna där. Men kastspöt hade jag, och i en timmes tid stod jag där och kastade, utan att få något. Vattnet är alldeles grönt för algerna blommar just nu, kanske därför.

Nästa gång jag åker dit, då ska kameran med. Men nu funkar det att skicka med mobilen igen, ringde till telenor och dom fixade problemet. Så, så länge, här kommer några bilder från mobilen.

         

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards