Bobacken

Alla inlägg den 3 maj 2012

Av Yvonne - 3 maj 2012 19:20

Och njöt av naturen där. Det blåste en aning men det mojnade något till slut, och en fiskare for ut i en till synes ny båt. Måsar och tärnor dök ner i vattnet och fiskade dom också och det hördes fågelsång, mås skri, vågskvalp och kluckande ljud omvartannat. Endast härligt naturljud som får ro i sinnet. Tänk den som kunde bli ett med naturen. Många gånger när jag legat och funderat, så har jag fantiserat om att vara ett djur, oftas en häst, en vild mustang som sprang fort ute på en öppen slätt. Eller så har jag varit en fågel som svävat högt uppe i det blå, men eftersom jag inte gillar höga höjder, så har jag oftast varit ett fyrfotad djur och oftast en häst, som jag känner så mycket för. Tänk att vara fri, likt en vild mustang, som inte har några större krav på sig, och som inte har någon som försöker tygla en. Vild och fri och som kan springa riktigt fort, bort från allt som förbinder en med jobbiga måsten. Nu skenar fantasin iväg igen :) Här kommer lite nytagna bilder från Bobacken. Jag hoppas jag inte nu är för tjatig. Ha det gott.


                    


Klicka på bilderna så blir dom större. Obs! Den avlånga bilden med trädet, har fortfarande bad dräkten hängande på sig. Bad dräkten hängde där förra året i Augusti, när jag var där för första gången. Jag undrar om ägaren är en långväga badare, som glömt sin bad dräkt där.

Av Yvonne - 3 maj 2012 10:27

För imorgon blir det regn igen. Jag har putsat och målat på bilen i 2 dagar, och idag ska jag ha en vilodag så mina ömmande muskler får ta igen sig. Det högg lite i skink musklerna igår när jag var på väg ut till bilen på parkeringen, men det gick över tack och lov. Jag sträcker mig så lätt ibland, beroende på vad för väder det är. Och vädret just nu är ett sådant väder. Jag gillar att promenera för det stärker musklerna, och jag har faktiskt upptäckt att jag fått bättre och starkare hm rumpmuskler å bakmuskler :) hi hi. Men jag har fått muskel värk i armar och axlar och blivit stel. Värmen ute på balkongen gör musklerna mjuka igen, så jag får sätta mig där tillsammans med katterna och njuta och lirka upp kroppen så gott det går. Ni får ha en fin dag så länge så kanske vi ses senare.


 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards