Bobacken

Alla inlägg den 20 april 2012

Av Yvonne - 20 april 2012 20:53

Men nu måste jag lungna ner mig, för ögonen har blivit lite för mycket irriterade. Har varit inne i Gimp som jag installerat om, och där har jag nu målat å ritat en ny svart häst, på frihand ur fantasin. Jag blev lite irriterad inne Gimp, när jag använde pennan till att klicka runt. När jag klickade på olika ikoner så hoppade det tillbaka då och då till den gamla inställningen. När jag skulle förstora bilden så blev förstoringen plötsligt jättestor eller tvärtom. Jag kom på mig med att trycka med pennan lite för hårt, och det gick mycket lättare sedan när jag var försiktig. Men jag klickar nog runt med musen inne i Gimp, det känns stadigare och jag hamnar lättare på rätt ikon då. Däremot går det som fisken när jag ska måla och rita. Jag tror jag vet varför det är lite jobbigt att klicka runt med pennan. Ikonerna i Gimp är lite små, och jag hamnar lätt lite på sne. Ha det gott, nu släcker jag ner.


 

Av Yvonne - 20 april 2012 13:13

Det regnar för fullt ute, och mitt upp i allt så kom cirkus Maximum rullandes i morse. Jag blev väckt av lastbilarna som dundrande for förbi på gatan utanför på väg till Lidåkersplanen. Fy vilket jobb det måste va och arbeta på en cirkus, speciellt i  dåligt väder och bo i husbilar och i små husvagnar. Och att sätta upp ett stort tält när det regnar och blåser för fullt, det kan inte va så roligt. Det är inneväder idag och jag passar på att städa lite, och rita färdigt draken som jag började på för en vecka sedan. Färdig vet jag kanske inte om den är, eller? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska jag låta den vara som den är, eller ska jag färga draken lite i brun färg. Jag är bara lite rädd att jag ska göra något som förstör den. Det är mycket lättare att rita och måla i datorn, för då är det lättare att rätta till fel som man gjort.


  

Obs! Klicka på bilden så blir den större.

Av Yvonne - 20 april 2012 08:50

Och det börjar idag kl. 16:00 på 2:an med dressyren. Nu kommer jag sitta fastnaglad vid tv:n i helgen, men till söndag så får jag nog spela in själva final hoppningen, om den sänds mitt på dagen. Hoppas bara våra svenska ryttare Rolf-Göran och Malin har turen på sin sida och får vara med i själva finalhoppningen. Mycket kan ju hända även om man gör sitt bästa. Dom har ju varit med förr, så dom vet ju hur allt går till, och deras nerver är det ju ingen fara med, vad jag förstått. Hoppas dom svenska dressyr ekipagen är i toppform och visar var skåpen ska stå. Ni ska bara veta vilket jobb våra ryttare lagt ner på sina vackra hästar som dom tränat upp till toppnivå. Det gäller att både ryttare och häst har den kapacitet som gäller för att komma upp till denna nivå. Dom är elitidrottare presic som våra andra vanliga idrottare, men här är det djur som är med i leken och som man tränat upp i världscupklass. Den som alldrig suttit på en häst och tror att det är hur enkelt som helst, borde testa någon gång att grensla en häst. Då får ni se att det inte är hur lätt som helt. Ha det gott så länge, å ha en skön helg.


 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards