Bobacken

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Yvonne - 9 april 2012 19:56

Men mest har jag legat i soffan och blundat, för ögonen är otroligt torra. Jag får smörja dom stup i kvarten med Viscotears, men jag hoppas snart när det blir varmare att luften ska bli fuktigare så ögonen blir bättre. Nu har jag i alla en stund suttit och lekt lite in ArtRage. Målade Mallen så gott det gick ur minnet, men slängde ett get öga upp på en teckning av Mallen som jag har hängandes bredvid. Nästa gång jag målar av honom så ska jag ladda upp en bild av honom i programmet och ha hängandes bredvid. Ha en riktigt god kväll på er.


  


Bilden ska föreställa när han var yngre, han hade lite mer man då på den tiden och luggen var längre.

Av Yvonne - 9 april 2012 11:50

Igår på eftermiddagen så tog jag en åktur med bilen efter att jag handlat lite. Jag hade vaknat med huvudvärk och jag kände att jag behövde se lite andra vyer för att må bra i huvudknopp och själ. Naturen får mig att må bra och att köra min fina lilla bil.   Jag gillar verkligen dom nya sommardäcken jag satt på. Det är som att köra en alldeles ny bil   Mina ögon har dock blivit extremt torra igen, antagligen pg. av att det blev kallare väder. Men i mitten på veckan säger dom att då kommer det bli varmare väder igen.

Idag regnar det här där jag bor, så idag kommer jag nog hålla mig helt inomhus. Har dock öppnat fönstren för att få in lite mer fuktig luft som kan hjälpa mina ögon att inte bli så torra. Kallt blir det ju, men jag får klä mig lite varmare istället.

Jag hade med mig kameran igår på min biltur, och jag tog en sväng upp på Kinnekulle och stannade till vid Munkängarna vid Hellekis säteri. Det är ett natur reservat där, för naturfloran som finns där uppe på Kinnekulle, är väldigt speciell, för hela Sverige. När jag sedan åkte vidare hemåt, så fick jag syn på en flock hjortar som sprang in i en annars tom hage. Förr så betade det en massa hästar där, men nu brukar det gå får där på somrarna. Försökte få dom att synas på kamera linsen, men när dom fick syn på mig som gått ur bilen, så sprang dom iväg igen. Fick i alla fall några bilder på dom, och jag hoppas ni kan se att det är hjortar. Några av dom hade jätte stora horn. Jag ska senare i vår när allt har blivit lite grönare ta en sväng upp till Munkängarna igen.

(Klicka på bilderna för att se dom i större format).


                                                 




Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards