Bobacken

Alla inlägg den 6 januari 2012

Av Yvonne - 6 januari 2012 21:05

Man vet alldrig vad man får för än man har smakat på det. Så säger Tom Hanks i filmen Forrest Gump, när han sitter på busshållplatsen och berättar sin livs historia. Om ni inte sett den filmen så vill jag rekomdera den. Den är en av dom bästa filmerna som jag någonsin sett. Forrest Gump är en verklig person som man gjort en film av, och trots sitt förstånds handikapp, så blev han en av amerikas rikaste människor, och fick uppleva otroliga saker tack vare att han hade dille på att springa. En underbar film är det. Jag satt och tänkte på den här filmen förut och gjorde då en animation. Jag kunde inte låta bli att lägga till egen text, för det är ju inte alla praliner som smakar bra, och så är ju det även i verkliga livet.


 

Av Yvonne - 6 januari 2012 11:53

Hoppas att alla haft en trevlig Trettondagsafton. Min förkylning är på väg bort och jag sover som en stock på nätterna nu. Jag brukar annars inte sova så bra pg. av smärtorna jag får när jag ligger ner, men just nu har jag en bättre period. Det brukar vara så, så jag försöker ta tillvara och njuta av dom perioderna på bästa sätt, för sedan när jag får en besvärligare period, så plockar jag fram alla bra minnen för att kunna ta mig igenom dom besvärliga stunderna. Jag gör likadant med alla sommarminnen. Nu när det är jobbiga vintermånader med kyla och mörker, så tänker jag på alla härliga sommarstunder jag kommer ha längre fram till sommaren. Förhoppnings vis kommer jag få mer fiskar på kroken och vem vet vad för fisk sort man får och lyckas få upp.   Kanske en ricktigt stor en.   Jag har inte haft ro att göra några animationer på sista tiden, eller fortsätta lägga upp bilder p den nya bloggsidan som jag håller på att göra. Jag har ju gjort en tidigare http://web.comhem.se/yvonne.bilder är adressen till den, och som jag gjort själv i Microsfoft word i min dator. Datorn blev så seg när jag höll på, och jag fick inte plats med så många bilder som jag tänkt, av någon anledning, men jag fick vara lite kreativ. Nu håller jag på med en annan i program som jag laddat hem. Där finns redan färdiga mallar och dator segar inget alls. Jag verkar få plats med jättemycket mer material så jag tar med både animationer och bilder som jag inte haft med tidigare i bloggen.  Jag har fått en Humax HDPVR som jag håller på att lära mig använda. Det är inte var dag man får en sådan dyr grej   och jag vill tacka så hjärtligt mycket för den. Den har en hård disk som man spelar in filmer och program på, och enligt info så kan man även spara över filmer till en extern disk eller USB minne. Om någon vet exakt hur man gör och läser det här, så ge mig ett tipps. Måste det vara en speciell minne? Jag testade ett USB minne som jag hade några filmer på, men Humaxen hittade den inte. Läste sedan på nätet att man fick formatera om det till FAT32. Ska kolla igenom instruktionerna lite mer nogare eller så får jag kolla med någon mer kunnig. Vill inte ta bort något på USB minnet som jag har, utan jag får skaffa något minne senare. Filmer tar så mycket mer plats, så det får kanske bli ett större externt. Bilerna i tv:n har blivit mycket skarpare och jag har redan spelat in flera filmer när jag inte varit hemma och kunnat se dem.

Nu ska jag ta och göra lite mat, och sedan ska jag ta en riktigt skön promenad. Ha det gott och njut av vädret   

  


Nu är jag här igen och redigerar lite efter promenaden. Och... jag vet. Jag har dille på att fota solnedgångar så här kommer några bilder.


    


Så här såg solen ut idag i Lidköping.

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards