Bobacken

Alla inlägg den 26 mars 2012

Av Yvonne - 26 mars 2012 17:16

Jag vet att jag skrev att jag skulle ta en liten bloggpaus, men jag kunde inte låta bli, för idag efter att jag varit och bytt till sommardäck, så tog jag en tur till Milles och sedan en sväng förbi Ullersundsbron där jag har för vana att stanna en stund. På vägen dit så såg jag i dikeskanterna massor med tussilago, men vid Ullersundsbron, där blommade det Vitsippor. Jag hade inte kameran med så jag tog lite bilder med mobilen. Nu blev bilderna välldigt små, pg. av att jag missat att ställa om bildstorleken i mobilen, men jag hoppas att ni kan se dom vita små blommorna ändå. Jag har alldrig varit med om något liknande förut, har ni ? Jag bor i Lidköping så det vore skoj om någon annan däromkring sett Vitsippor så tidigt.


  


Nu har jag i alla fall ställt om storleken i mobilen så bilderna jag tar nästa gång ska bli mycket större. Jag försökte göra bilderna lite större i datorn, men då blir inte skärpan så bra.


Obs! Jag laddade ner Art Weaver, ett rit program som man kan ladda hem gratis, men som man även kan köpa om man vill ha den med mera innehåll. Sent igår kväll så kunde jag inte inte låta bli att testa att måla en häst med pastell penseln i programmet. Jag ritade med musen och det gick väl rätt hyffsat. Min högra hand mår inte så bra av allt klickande så jag försöker använda vänster hand så mycket som möjligt. Har kollat in några ritplattor på Tradera, och jag tänkte se om jag kan vinna någon som inte är så dyr. Man vet ju inte riktigt vad man får. Ha en fin fortsättning på veckan nu, och ta till vara på på vädret så mycket som möjligt. Rätt som det är så blir det sämre väder.


 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards