Bobacken

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Yvonne - 3 mars 2012 17:20

En inspiration av städfeber for över mig idag, och när jag skulle göra frukost så började jag torka av köksytorna och skrubba rent spis och kylskåp i stället. Så det blev en sen frukost. Sedan därefter att jag suttit lite vid datorn så diskade jag och när jag sedan tittade ut mot balkongen och jag såg det gamla förtorkade riset efter Indiankrassen på väggen, så kunde jag inte låta bli att städa där ute också. Varje vår blir det likadant när solen kommer fram. Då ser man gammalt skit och så drömmer man om nya blommor och annan grön grönska som man vill ha ute på balkongen. Jag har några jordgubbsplantor  som slagit rot i en kruka där en tomatplanta växt i förra året, och jag undrar om dom klarat vintern och börjar å växa. Dom har kommit från min gamla jordgubbsplanta som står i en annan kruka men som nu ser ut att vara lite död. Jag undrar jag om den orkar gro i år också. Jag har haft den redan i 2 somrar. Under min promenad idag så såg jag krokusar växa i grannhusets rabatt, och jag kunde inte låta bli att ta en bild på dom. Satte en ram sedan runt bilden när jag kom hem. Jag har laddat hem Artclips bilder från Microsoft som jag gjort transparent bakgrund på, inne i Gimp. Då kan man använda bilderna på andra bilder och göra alla möjliga roliga ting. Jag skulle kunna rita lite bilder själv, och det har jag tidigare gjort, men jag är lite lat just nu och vill inte överanstränga ögonen då jag inte mår så bra i dom  pg. av torrhet. Vädret var lite kallare idag men det var härligt ändå, för det går ju åt rätt håll.


    


Här kommer ett foto till på Figgy & Mallen taget 17/7 1991. Blommorna är transparenta bilder som jag sedan lagt på den större bilden med hästarna. Det är Mallens 1:a dag i livet och han hade lite svårt att hålla balansen.

Trevlig helg på er nu.

Obs! Jag glömda lägga upp bilderna på jordgubbsplantorna. Titta på dom så får ni gissa sedan om dom kommer klara sig eller ej. Nu stänger jag ner datorn och tar en lugn kväll framför dumburken.

   

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards