Bobacken

Alla inlägg den 9 januari 2014

Av Yvonne - 9 januari 2014 19:24

Jag har laddat hem olika script till Gimp. Några fungerar och några inte. På kvällen när jag läst, suttit och lekt inne i Gimp och undersökt vad jag kan göra, så har jag kommit på hur jag kan göra en "screen save", och nu måste jag få visa hur programmet Gimp med dess fönster ser ut.

 

 

Klicka på bilden så kan ni se bilden ännu större.

 

Nu kan visa er vad man kan göra inne i Gimp om ni vill.

Vet ni, nu när jag tittar ut, så snöar det. Klockan är 19:30 och regnet har börjat övergå i snöblandat. Ta det nu lungt när ni är ute och går och halka inte omkull.

Idag har jag varit och hämtat mitt nya körkort. Bilden på mig blev inte så illa som jag trott. Bilden var mycket mindre och i mörk svart vitt. Jag satt och lekte med bilden på mig inne i Gimp igår, och så här blev bilden när jag fått till en blå himmel.

 

 

Jag är himla glad över att bilden var svart vit på körkortet, för då syns inte alla blemer. Jag skulle behöva lite solbränna. Jag har skickat efter Ovale Lifting från Yves Rocher. Jag har tidigare fått prov på den här hudkremen och den har lyft mina ögonlock och påsar under ögonen markant. Så fort cremén var slut så började huden förfalla igen. Förra vintern så fick jag gräsliga påsar under ögonen, men den här cremén tog bort dom. Ovale lifting är dyrt men så fick jag erbjudande från Yves Rocher att köpa produkten för halva priset. Yves Rochers produkter är inte testade på djur och dom jobbar runt om i världen med att plantera träd så naturen kan komma igen. Läs mer om Ovale lifting och andra produkter hos Yves Rocher här: http://www.yves-rocher.se/control/category/~category_id=B1347

 

När jag tog den här bilden så hade jag inte använt cremen på ett par dagar för den hade tagit slut. Nu har jag även beställt en speciell produkt för ögonlocken som gör att dom inte hänger ner över ögonfransarna.

Jag har slutat sminka mig, ingen idé för mascaran och kajalen kommer bara att rinna så jag jag ser ut som Alice Cooper till slut.

 

 

Honom lyssnade jag på mycket när jag var ung och lite galen   

 

Just nu är jag lite galen i att läsa böcker. Fick igår ett e-mail från bibblan att en bok jag väntat på har kommit. Den är rykande nytryckt och ingen annan före mig har läst den. Spökryttarna från ordebeck av Fred Vargas heter den. Jag började läsa igår När döden kom till Pemberley, och jag läste ung 100 sidor på en gång. Det är en fortsättning på romanen om Elisabeth och Darcy som Jane Austin skrivit om, men nu är det P.D.James som fortsatt, och skrivit en mordhistoria. Ni kan se boken i det förra inlägget. Jag kommer läsa ut boken säkert i helgen, som tur är, är den väldigt lättläst och mycket spännande så det går fort att läsa den. Det är 14 dagars lån på Spökryttarna och jag hoppas den är lika intressant att läsa som den verkar.

Kommer lägga upp en bild på den boken nästa gång. Nu ska jag stänga ner datorn.  Ska gå och koka lite fisk till missarna och sedan titta på Antik rundan.

 

 

 

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards