Bobacken

Alla inlägg under april 2011

Av Yvonne - 1 april 2011 19:40

Är man ensamsående och inte har någon mer än katterna att prata med så blir datorn ett medel till lite mer umgänge. Många av mina facebook vänner finns där. Flera av dom känner jag eller vet vilka dom är, men många av dom är okända personer för mig som jag spelar spel med. Därför undrar jag om man kan slita ut på knappen på datorn? Om jag inte är inne i Facebook så är jag inne i Gimp. Nu har jag också börjat se repriser från tv på datorn, som jag missat se pg. av att tv-programmen krockat med varandra.  Och ibland hinner jag inte stänga av datorn för än jag sätter på den igen för att jag kommit på något att leta efter ute på nätet. Men nu när våren är på intågande och det blir ljusare och varmare ute, då får datorn vila lite mer. Apråpå ljus. Under vinterhalvåret då mörkret hänger tungt över land och stad, så gror dammråtter och spindelnät till sig i vintermörkret. Man städar ju som vanligt tycker man, men man missar så lätt dammråttorna i vrårna och spindelnäten i taket när man inte ser så bra. Jag snodde snabbt ihop en animation av en dammtuss som får liv. Bäst dom lägger bena på ryggen nu när ljuset når ner till deras gömställen.

  

Ha en ricktig trevlig helg nu.

Av Yvonne - 1 april 2011 13:30

Har filmat av Mallen, Figgy & Thytur från tv:n, från mitt gamla videoband innan det blir förstört på något sätt. Om ni hör dunsar och prassel i bakfrunden så är det mina katter som leker. Jag har lagt in 2 filmer den här gången i bloggen men mer kommer lite längre fram. Ni som har läst i min gamla blogg förut så vet ni att jag blev tvungen att ta bort Mallen i höstas. Av ekonomiska skäl och För att jag inte kunde ha Mallen som medryttarhäst pg. av en gammal skada han hade. I 19 år hade jag honom och jag saknar honom otroligt mycket. Han var mitt stora barn. En vecka efter att jag filmat Mallen och hans mamma så togs hon bort, Pg. av en svår knä skada hon fått under dräktighetstiden. Hon blev lite 6 år gammal.

Thytur, den svarta lilla islandshästen hade jag i ett år ung. när Mallen var liten.

Han var importerad från Island och jag försökte ha 2 hästar ett tag, men det gick inte ihop ricktigt med ekonomin. Man vill ju kunna ta hand om sina hästar på bästa sätt.


 
 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards