Bobacken

Alla inlägg den 26 mars 2013

Av Yvonne - 26 mars 2013 17:31

 

Solen skiner så man ska väl inte klaga, men brandfaran är väldigt stor så till påsk lär det nog inte bli på många ställen där man får elda. Det dammar också mycket, det syns på bilarna. Dammet klibbar sig riktigt fast vid dom, så när ni tvättar dom, se till att spola av dom ordentligt innan ni sätter svampen i dom. Jag har sett bilar som inte ser alltför fina ut efter att dom blivit tvättade. Det är dyrt att ha och skaffa bil. Att köpa en ny bil, det är inte vem som helst som kan det. Det här dammiga gruset sätter sig överallt. Det smakar grus i munnen och man får torr hosta. Vad man än tar i så blir man smutsig, så nu efter påsk hoppas jag på lite mildare vindar, lite regn så dammet lägger sig ner. Sedan kan dom börja sopa upp allt grus som ligger på gatorna, för det ligger otroligt mycket överallt i år, även där det inte ska ligga, uppe på gräsmatorna där stora snöhögar en gång legat.


Igår så investera jag 3 solglasögon på ÖoB. Dom kostade 39:- st, men om man köpte 3 så fick man dom för 99:- Förra året så tappade jag bort ett par, och gjorde sönder 2 par, så nu passade jag på att köpa solglasögon så jag har i sommar. Jag lekte lite modell sedan med web kameran. Det finns 6 små diod lampor på den som man kan reglera ljuset på, och jag tände upp så rynkorna dom försvann.


 

Obs! Jag har absolut inget smink på mig, det är kameran som gjorde mig så vit.


Jag har tvättat golven i dag, med grön såpa, så det luktar gott här hos mig, och jag har påsk pyntat lite. Tyvärr så kan jag inte ha några fjädrar, för dom äter Smillan upp. Jag har hängt lite påsk pynt i tak kronan, men jag får väl se hur länge dom sitter där, för jag har soffbordet inte så långt under, så Smillan lär nog hoppa upp på det och undersöka pyntet lite närmare en dag.


 


Jus tnu i denna stund så håller jag på och tvätta också, Tur att det finns tvättmaskiner, för annars hade jag inte suttit här framför datorn. Ha nu en fortsatt skön kväll på er.


 


 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards