Bobacken

Alla inlägg den 18 februari 2014

Av Yvonne - 18 februari 2014 18:19

Då vill jag påminna om att denna vecka så får ni dubbla etiketter om ni handlar där. 

Som ni vet, ni som läst i min blogg tidigare så bröjade min elvisp krångla. Än så länge hänger den med, men den väsnas väldigt emellanåt, och så har jag märkt att ena vispen kan man ta loss utan att man behöver trycka ner knappen på ovansidan. Bäst att hålla ner elvispen i byttan ifall att vispen far iväg.

Men nu har jag sparat ihop etiketter på Netto så jag kan köpa en Grundig elvisp till reducerat pris. 

Just nu när jag skriver det här så har det börjat snöa utanför. Det lär väl töa bort i morgon, men än är inte vintern över fast man nästan kan tro det, efter en tid med mycket milt väder. Till och med sångsvanarna har kommit till södra Sverige. Det känns väldigt oroligt tycker jag, när både växter och djur sätter igång och växa och flytta redan. Jag bara väntar på när vintern gör sin comeback, för vi har ju mars kvar. Igår satt jag i alla fall och njöt hela förmiddagen ute på min inglasade balkong där det var jättevarmt. Men mina ryggmuskler knöt sig sedan och jag fick en brännande smärta som gjorde att jag inte sov så bra inatt.

 

Jag har tagit bilder från igår, men jag har glömt att ladda upp dom i datorn. Istället har jag gjort en ny animation av åskan som går. Jag visar i min andra blogg Kul med Gimp, hur man gör den animationen. Obs! När jag skriver det här, så har jag inte hunnit lägga upp informationen än. Lite senare ikväll så ska jag göra det.

 

 

 

http://kulmedgimp.bloggplatsen.se/


Ha nu en skön måndagskväll på er, ta det lugnt.

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards