Bobacken

Alla inlägg den 19 april 2013

Av Yvonne - 19 april 2013 20:10

Jag har inte skrivit i bloggen på ett par dagar. Jag har varit lite upptagen med att göra förvridna bilder som jag lagt upp på Facebook i Positiva gruppen för kroniskt sjuka. Det är bilder som man ska gissa på vad det är för något.


   

Som dom här bilderna ovanför. Kan ni gissa vilka kändisar bilderna föreställer?

Samtidigt som jag förvärngde bilder så gjorde jag även några nya animationer. Det var så länge sedan jag gjorde det, men jag kommer ihåg det. Jag har sparat ner massor med instruktioner från Vickes blogg där han kärde ut hur man gjorde animationer i Gimp, men jag har även hittat lite mer informatin ute på nätet. Man kan verkligen göra mycket med hjälp av Gimp.


       


I måndags så åkte sommardäcken på, och varje gång jag byter till sommardäck, så får jag en sådan härlig känsla inombords. Även om det inte är sommar riktigt än, så känns det ändå lättare. Det är som när man skiftar från vinterkläder till vårkläder mm. När nu kofferten är tom på däck så har jag kört iväg med skräp till soptippen. Jag har samlat på mig lite under vintern, saker som gått sönder och som blivit slitna. Det är skönt att vårstäda. Jag ska ta och så krasse också. Varje sommar har jag krasse som växer uppåt i en hemmagjort nät på väggen. Blommorna luktar så gott så man nästan blir hög av den.



Det är något som jag ser fram emot igen.

Efter några regniga dagar med mycket bläst ( Det blåste ca 21 meter i sekunden ute på Vänern), så ska det bli soligt igen, men lite kallare. Ett riktigt april väder är det med en sen vår. Det känns i musklerna när det ändrar på sig i vädret. Kroppen är som en barometer. Men när väl vädret har stabiliserat sig igen så känns det bättre igen.

Nu får ni ha en skön helg på er, ifall jag inte skriver i bloggen på ett par dagar. Nu ska jag ta och äta en bit chocklad kaka som jag nyligen gjort. Ha det gott.


   

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards