Bobacken

Alla inlägg den 11 april 2013

Av Yvonne - 11 april 2013 22:54

Men imorgon ska det komma in regn eller snöblandat. Sedan lite varmare väder på det, kanske upp till 17 grader på måndag i södra sverige. Jag längtar så in i norden efter sommaren och efter lite fuktigare luft så mina ögon ska må bättre. Naturen längtar säkert också så träd blommor och andra växter kan slå ut i härlig prunkande grönska. Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har längtat efter våren så mycket tidigare som i år. Fy attans vilken jobbig vinter det har varit. Om jag kunde så skulle jag flytta med flyttfåglarna nästa höst för att slippa mörkret och kylan. Vinter vädret och väglaget är inte snällt mot bilarna heller och jag längtar efter att få börja pyssla om bilen och börja måla och få bort rost som uppkommit. Det är som att ta hand om en båt, för när jag målar på med Isotrol och Isoguard pansar så luktar bilen båt sedan. Jag har köpt bromsskivor som ska sättas på också, och en ny nummerskylt. DWG lack skydd ska inköpas och läggas på. hjulcylindrarna bak ska smörjas upp och tektyl ska sprayas på där det behövs. Oljan ska bytas också, det får jag inte glömma. Ska köpa olja för gamla slitna bilar på Biltema så jag måste ta en tur till Skövde inom en snar framtid. Min ford vän har gett mig lite olja inköpt på Biltema som är bra för bilar som ryker eller är slitna, och oljan verkar göra bilens motor väldigt gott. Jag måste ringa och beställa tid på Sjukhuset där också. Jag ska göra ett biopsi prov i munnen som ett slutligt test för att se om jag har Sjögrens, bara min mage kan vara lugn. Det är stressande att åka så långt när magen plötsligt kan sätta igång, och det går fort, det vill jag lova.

 

 

 

Jag har ätit glutenfritt bröd ett litet tag nu, så magen förhoppningsvis ska bli bättre, men det kan ta ett tag. Min mage gillar inte värktabletterna heller. Så fort jag tar några mot tex huvudvärk eller värk, så slår blir magen bubblig och lös. Jag hoppas att den ska må bättre till sommaren då jag vill sitta ute på Bobacken och njuta av vackra solnedgångar eller fiska, utan mag bekymmer.

 

Obs! målningen ovanför har jag precis gjort färdig idag. Jag har målat av ett foto taget ute vid Bobacken, i bildprogrammet Gimp. Det tog ett tag innan den blev klar, för jag har så torra ögon. Att stirra på en dataskärm gör ögonen ännu torrare, och jag är väldigt noga när jag målar så jag stirrar mig nästan blind när jag målar av något.

Va jag längtar nu, ut till Bobacken. Känna ljummen bris, fågelkvitter, vattenskvalp och lukten av sjö och gräs.

Här kommer en försmak av vad som komma ska.

 


 

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards