Bobacken

Alla inlägg den 31 mars 2015

Av Yvonne - 31 mars 2015 18:55

Det lilla felet kanske inte är ett fel i sig utan det är Tivon som inte mäktar med. Tivo grejen är ju alldeles ny grej och precis som när datorerna var nya så finns det barnsjukdomar.

 

Tivon är kopplad till Tv:n och till bredbandet via datorn, så om tv:n pajar så kan jag logga in mig på Tivotogo, så kan jag se mina inspelade filmer genom datorn. I Tivo:n så finns det upp till ! TB att spela in filmer på. Det finns även flera appar varar en app heter Youtube. Om man klickar på den och vill se sina favoriter och filmer man har lagt upp på youtube i tv rutan, så får man en kod via Tivo:n, som man sedan loggar in sig på, via nätet, på en speciell sida. Inte på samma sida där man loggar in sig på mina sidor på Youtube, utan en annan sida. När man väl har gjort det så kan Tivo:n se och spara allt man gör inne i på Youtube i appen Youtube i Tivon. Man måste bara logga in sig på mina sidor på Youtube så man kan klicka på gilla knapparna och spara ner det man gillar i sina favoriter eller filmer på Youtube.

 

Jag har tittat på massor med filmer och på mina favoriter som tex snuttar av olika händelser som Nascar lagt upp. Men så när vill se hela Nascar race, så får jag upp ett felmeddelande, hela tiden. Racen är på mellan 2 1/2 timme - 4 timmar långa. Jag försökte hitta svar på varför det inte gick på Comhems kund support, men hittade inga svar. Jag loggade in mig då på facebook och gick till comhems sida och frågade där. Fick efter några timmar ett svar att det ska inte vara något problem att se alla filmer på youtube bara dom är borttagna. Jag ringde senare då till comhem och pratade med en yngre tjej som tyckte jag skulle försöka stänga av Tivon så den uppdaterades. Jag fick ringa om igen om det inte funkade. 

 

Jo då, det fick jag göra men nu fick jag prata med en manlig support, som jag tor jag någon gång tidigare pratat med. Jag kände igen rösten.

 

Jag fick nu uppdatera Tivon på ett annat sätt, men det gick fortfarande inte se på Nascare racet. Då testade han på deras Tivo där, om det gick att se på racet genom deras Tivo apparat. Det visade sig dock att det var likadant med den Tivon.

 

Skönt att det inta bara var min Tivo som verkade "strula".

Han diskuterade en lång stund med en kollega om varför det var så och sedan sa han till mig att han skule skicka iväg en felanmälan om det här. Det kan vara så at Tivo apparaten ine mäktar med att visa så långa "filmer" via Youtube. Jag kan i alla fall se racen utan problem på datan, men det vore kul att få se dom också i tv rutan.

 

Igår lade Nascar upp racen som gick förra lördagen och söndagen, och jag skrev sist att jag skulle lägga upp dom så fort dom lades upp, så här kommer dom.

 

Obs! Det gick itne att bädda in racet, får funktionen hade inaktiverats, så ni får klicka på länken för att se racet.

https://www.youtube.com/watch?v=rboy41swYy8

 

Länken ovan går till racet i sprintcupen som gick på söndagen.

 

Här kommer länken till racet i Nascar XFINITY serien:

https://www.youtube.com/watch?v=ewlyQFD4hfg

 

Jag har lagt upp en annan kul film som jag hoppas ni ska gilla. En känd och väldigt duktig Nascar förare, Jeff Gordon, gör rekklam för Peppsi samtidigt som han utsätter folk för hisnande spratt.

 

 

 

 


Här kommer en till pranks med Jeff Gordon.

 

 


Jag älskar att titta på sådana här pranks och så gillar jag Jeff Gordon, han är kul. Här kommerr mer reklam med Peppsi och Jeff.

 

 

 


Hoppas ni gillar mina fartfyllda inlägg i bloggen. I verkligheten får jag alldrig uppleva något spännande längre, så jag lever upp när jag tittar på alla härliga Nascar race.

 

Obs! Ni får ursäkta över att jag skriver lite fel här och där, det är inte meningen det bara blir så, för jag sitter i soffan med tangent bordet i knät, och jag och tangent bordet kommer inte alltid överens för underlaget är för mjukt. Jag orkar inte rätta alla fel, men dom fel jag hinner se, när jag skriver i skrivandets stund, dom rättar jag till.

 

Ha det så gött så länge.

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards