Bobacken

Alla inlägg den 19 mars 2015

Av Yvonne - 19 mars 2015 18:15

Jag bytte till sommardäck igår och bilen fick 2 nya däck fram och nya hjulsidor, men... jag vet inte vad jag ska tycka om hjulsidorna, som jag köpt på Biltema. Däcken ser så stora ut med dom, och det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid dom. Bilen ser ju farlig ut. Mina gamla hjulsidor sitter inte så bra längre på sommarhjulen, dom skramlar runt och jag tappar dom, så jag får ha dom på vinterdäcken vars fälgar är tjockare så dom sitter fast bättre.

 

       

 

Om niu scrollar nedåt till det förra inlägget så ser ni dom gamla hjulsidorna.

 

Imorgon ska det bli nederbörd, i form av regn eller snö, så det blir ju bra då jag satt på sommardäcken    Men den snön blir nog inte långvarig.

 

Jag längtar efte att få pyssla om min gamla bil och görta den somamrfin, men just nu är det för dammigt på vägarna. Det var inte länge sedan jag tvättade bilen och det syns ju knappt.

 

 

 

Det är fullt pysslande hela tiden med den gamle så rosten håller sig borta, men Isoguard Pansar och Isotrolen som jag målar bilen med håller rosten i shack, så länge man inte får några stenskott då förståss.

 

 

Så fort det blir riktigt tork väder och gatorna är renare så ska jag måla för stenskotten jag fått vid hjulhuset. I övriga hjulhus har det hållit bra och även på dörren där ajg målat över några lager på både utsidan och insidan. Tänk om jag målat bilens dörr på insidan redan när jag hittat Isotrol och Isoguard Pansar. Då hade det inte hunnit att rosta så mycket på dörren, men jag hoppas jag stoppat upp det nu, ingen mer rost har det i alla fall blivit och bubblorna har inte svält och blivit större.

 

 

 

Hoppas att våren och vårstädningen av gatorna och pollensäsongen snabbt går över så jag kan göra bilen sommarfin igen. Det är kul att hålla bilen fin. Bara vädret är torrt och varmt så jag inte får mer värk i musklerna. Det går i vågor med vädret.Fuktigt rått väder är inget väder för mig.

 

Hoppas år 2015 kommer bli en fin sommar och att bilen ska hålla och ta mig ut till min favorit plats Bobacken. I år ska jag ta hand om mig själv ordentligt och hålla mig borta från elaka energitjuvar. Dom får hålla sig för sig själva.

 

Här kommer lite bilder från Bobacken, från årets 1:a tur.

 

                     

 

På den sista bilden tror jag att jag fått med en trana, eller?

 

 

 

Det var i alla fall ingen svan, det såg jag. Det såg mer ut som en stork men så kom jag på att vi inte har några storkar så här långt upp i sverige vid den här årstiden i alla fall. Synd att jag inte hade en bättre kamera så jag kunde zooma bättre, men man kan inte få allt.

 

Ha nu en fin fortsättning på våren så kanske vi ses snart igen.

 

 

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards