Bobacken

Alla inlägg den 30 mars 2015

Av Yvonne - 30 mars 2015 11:00

Igår kunde jag inte se Nascar via tv:n. Jag har ju inte Viasat motor längre, men Tivon har ändå spelat in Nascar loppen när det körts. Igår visade Tivon att den spelade in Nascar alls så jag gick in på facebook och tittade efter på Viasat motors sida och där stod det att dom sände Nascar loppet via Viasat sport istället. Jaha tänkte jag nu får jag vänta en vecka på att se loppet på youtube. Men så kom jag kom på att en vän på facebook tippsat mig om Livestream. Jag googlade och hittade en "livestreamsida där Nascar körde loppet. Det är bara en sak som jag ska varna för. Installera inte något från sidan. Jag gjorde det för länge sedan när jag skulle se på film, och då fick jag Malware i datorn som var ett helsike att få bort, men tack vare Avast så löste det sig.

 

På sidan lite längre ner så står det så här:

 

Anmärkning För Besökare: ⇒ Vi ber om ursäkt för de pop ups som du upplever när du klickar på videoklipp. Vi äger inte dessa pop ups. Pop-annonser är inbäddade i videorna och vi inte har makten eller rätten att ta bort den. Vi hoppas att du förstår vår situation eftersom vi inte äger denna video. Vi bara sammanställa dem för dig att njuta.Om du starkt velat ta bort annonserna då vi råd att du ansöker om ett premium medlemskap på videon som du väljer. - Den NWTL Team

I filmrutan så dyker det upp reklam mm. klicka bort det genom att klicka på dom små kryssen i hörnen. Om ni kommer till en ny sida där dom uppmanar en att installera program, klicka bort dom sidorna. Installera inte programmen. På samma Livestream kanal så sänds även en massa andra sporter, som just nu visar dom curling mellan sverige och canade. Dom visar ingen tablå så man vet inte när dom sänder div. sport. Nu visste jag igår tack vare Viasat motor att det var Nascar race.

 

Här kommer länken till Livesstream sidan där ni kan se kan se Nascar mm.

 

http://nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/



Min favorit i bil 88 mosade fronten tyvärr, men kom ut på banan igen efter lite kosmetiskt förvandling, men han var hela 47 varv efter då,

 

 


Nu väntar jag på att Nascar ska lägga upp loppet som gick förra söndagen. Jag ska lägga upp loppet i bloggen så fort det finns på youtube.

 

Ha en fin måndag på er nu.

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards