Bobacken

Alla inlägg den 13 juli 2013

Av Yvonne - 13 juli 2013 13:10

Det läste jag i aftonbladet igår kväll, när jag satt ute på Bobacken och njöt av en vacker skymning.

Mer om det kan ni läsa här. KLicka på bilden så blir den större.

 

 

Visst låter det underbart. Efter en lång lång kall vinter så hoppas jag att det blir en lång lång härlig sommar.

 

Ute vid Bobacken igår så var det mycket folk i farten vid badplatsen Sandviken bredvid. Och ute i viken lite senare så körde 3 ungdomar runt i sin båt och hade kul när dom tränade på att åka vattenskidor.

 


 

Min kameras filmer blir inte så tydliga när jag zoomar in föremål på långt håll, men jag filmar lite för skoj skull, så jag får träna lite att mixtra ihop lite filmklipp i den här datorns Movie Maker som är en nyare version än den jag hade i xp:n.

Det ska blåsa lite mer idag enligt: http://www.lidkopingsurf.se/node/8 som är en lokal väderstation där jag bor. Jag är rätt trött idag också och jag måste hålla i slantarna lite. Dom försvinner så lätt sommartid när man åker omkring med bilen lite mer. Jag brukar försöka slå flera flugor på en gång, om jag ska åt samma håll.

Här kommer lite nya bilder från gårdagens tur ut till Bobacken. Hoppas ni inte tycker jag är för tjatig. Jag ska ta en tur till ett vattenfall lite längre fram som ligger vill Halle & Hunneberg, vid vargön. Men jag tänkte jag skulle slå två flugor på en gång och åka dit när jag tar en sväng till Nossebro marknad. Förra gången när jag tänkt åka dit, så hällregnade det, så det blev inget av. Ha nu en fortsatt trevlig helg på er, ha det så gott.

 

                   

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards