Bobacken

Alla inlägg den 30 maj 2013

Av Yvonne - 30 maj 2013 16:49

Jag har letat febrilt efter ett par sandaler här i Lidköping som jag inte ska få ont av, men... inte hittat några som varit bra för mig. Jag har även letat på nätet men eftersom jag har svårt att veta om dom passar så har jag inte vågat köpa några. Jag måste ha sandaler med svikt som ger stöd och som jag inte får ont i ländryggen och hälarna av, och... så ska dom vara bra att klättra omkring bland klipporna på stranden och gå ute i skogen med, så dom får inte ha höga klackar, tack.


Efter mycket letande så kunde jag inte låta bli at ringa och kolla med ett företag ute på nätet som heter Zalandro. Jag tror det är dom jag sett göra reklam på tv.

Jag ville kolla hur det funkar köpa skor hos dom, för tänk om skorna inte passar.


Jag fick reda på att när man köper skor hos dom så hade man gratis frakt, öppet köp i 30 dagar och man behövde betala frakten tillbaka om skorna inte passade. Mer info kan ni läsa om ni går in på den här andressen http://www.zalando.se/


Om man ville ha erbjudande från dom genom e-mail, så fick man 100:- rabatt vid första köpet. Nu har jag chansat att skicka efter ett par sandaler, 2 st par, ett par svart och ett par gröna i strolekarna 39 och 40.


Det är Tevy sandaler med choc pad i hälarna. Dom kostar 719:-, men med rabatten så blir det 100 kronor billigare. Jag skickade efter 2 par, men ska bara ha ett par av dom i fall dom är sköna och jag inte får ont av dom. Man kan skicka efter flera par om man vill och prova dom och sedan skicka tillbaka dom man inte vill ha utan kostnad. Phu! hoppas nu att det här ska sluta bra.


Så här ser sandalerna ut.


    

Tja vad tror ni om dom? Hoppas att dom inte är för låga bak nu så jag skjunker ner med hälarna för mycket för då får jag ont i ländryggen. Jag har ett litet   att hitta skor som jag inte får ont av i rygg och fötter, samma sak gäller stolar att sitta på.

Jag fick nyss ett e-mail att dom var skickade, och mellan 3-5 dagar med posten kunde det ta innan jag fick dom. Jag får annarsfortsätta gå i mina jogging skor och mina gamla utslitna sandaler som håller på att falla i bitar.


 

Hoppas hoppas!

Ha nu en skön torsdag på er.

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards