Bobacken

Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av Yvonne - 30 augusti 2012 18:50

Men jag ska göra en som är bättre lite längre fram, när jag kan koncentrera mig lite bättre. Det är lite jobbigt när ögonen inte är ok. Då vill man att allt ska gå så fort som möjligt. Nu ska jag ta och titta på Dallas på tv4 guld, där hela serien sänds i repris, igen. Ha det så gott så länge :)

Av Yvonne - 30 augusti 2012 14:10

& även webb adress. Jag kommer dela ut adressen succesivt till er som jag vet besöker mig lite då och då. Kände att jag ville skaka av mig lite gammal "päls" och se framåt mot något nytt.

Jag var ute vid Bobacken igår, igen, och det ångrar jag inte att jag for dit ut. Det var den härligaste kvällen på hela sommaren, och vem vem om man får uppleva något så lungt och fint igen. Jag har laddat upp nästan alla bilder här i bloggen, och om ni vill se dom i större format, så klicka på bilderna så blir dom större :) Obs! Jag fick också  turen att fånga en liten abborre på ett litet konstigt sätt. Jag hade kastat med jigg innan, och jag hade använt 2 jiggar, en på en liten upphängare. När jag sedan bytte till en spinnare, så tog jag av den lilla jiggen på sin fiskekrok, på upphängaren, och trädde kroken igenom översta öglan på kasttaffsen, så den inte skulle vara så mycket ivägen när spinnaren snurrade runt. Efter några kast så kände jag plötsligt sprattel i andra änden. När jag sedan fick upp abborren så såg jag till min förvåning att den satt på fiskekroken utan jigg på, å inte på spinnaren. Fiskekroken satt också i munnen på den. Jag tyckte att den var något för liten, så jag krokade så försiktigt jag bara kunde, av den och lät den simma tillbaka igen, ut i sjön.

Idag har åskan mullrat lite på håll, och vem vet om den kommer tillbaka igen. Det regnar och det är fuktigt, men ögonen är torra, trotts all fukt. Nästa onsdag så ska jag till reumatalogen i Skövde, så jag hoppas att dom kan ge mig lite mer hjälp så jag kommer få lite fuktigare ögon. Ha det gott så hörs vi snart igen.


                                                                                                   



Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards