Bobacken

Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av Yvonne - 6 augusti 2012 11:02

Och hittills har vi fått 3 silver och ett guld, och vi får se om det blir mer idag. Jag sitter som klistrad framför datorn eller tv:n när det är hästsport på tv, och idag är det finalhoppning i lag i eftermiddag. Jag är mäkta imponerad av Lisen Bratt som gjorde en vurpa i lördags och slogs sig ordentligt, men som ändå trotts smärta red igår och fick endas 4 fel. Hoppas hon är mindre öm idag då hon rider med dom övrga i finalen. Vädret är ruggigt och mer regn väntas men igår eftermiddag efter lite oroväckande skurar så tog jag mig till Bobacken igen, och vilken tur det blev med vädret. Kvällen blev underbar. Man får banne mig passa på att njuta när solen kommer fram och sprider sina värmande strålar och vinden mojnar. Vid ett hus intill så firade dom födelsdag och flaggan den hängde rakt ner. Vattnet låg blank och stilla och molnen som skymde solen emellan åt var vackrare än någonsin. En vän därute som jag pratar med när vi är där samtidigt, erbjöd sig att fota mig bakifrån mot solnedgången, så här kommer lite nya bilder igen från mitt favoritställe.


               

Klicka på bilderna så blir dom större, och titta noga på den här bilden ovanför. En massa svalor flög omkring ovanför vattnet och fångade insekter.


                     

Ursäkta för att horisonten blir lite sne ibland, men jag har märkt att jag på många bilder när jag tar kort på långt håll, får lite svårt med att få horisonten rak. Jag får sätta ett vattenpass på kameran tror jag. Hoppas ni gillar bilderna. Jag är så himla glad över att jag har en digital kamera så jag kan ta så fina bilder. Jag önskar bara att jag haft råd att skaffa en tidigare då jag hade Mallen hos mig fortfarande. Nu får ni ha det så bra ett tag igan. Idag blir det till att städa lite innan det blir till att titta på OS igen.

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards