Bobacken

Alla inlägg den 11 september 2013

Av Yvonne - 11 september 2013 11:25

Jag fick ett litet infall i förrgår. Jag har hela sommaren tänkt på att knalla ut på Hindens rev. Jag försökte med det för några år sedan men kom då inte så långt för jag hade för mycket att bära och så var det alldeles för varmt. Jag har tillsammans med min skolklass, när jag gick i Vinninga skolan knallat ut dit. Jag minns då att jag fick skoskav och jag fick låna ett par skor av min ena lärare, Vi hade 2 st ett tag. 

 

 


Filmen ovanför mixtrade jag ihop av bilder och filmsnuttar jag tagit igår. Jag ska säga att jag fick gräslig muskel värk i nedre benen efteråt, men jag klarade mig ifrån att få ont för övrigt, där jag brukar ha ont. Jag hade klätt mig med varma kläder som håller mig torr och varm, och på smalbenen/vadbenen har alltid stöd strumpor utan fot, så jag inte ska få kramp så lätt. Jag har fortfarande muskelvärk men det är lite bättre och jag funderar på om jag ska ta en promenix dit ut igen längre fram, om jag kan. Solen går ner tidigare och tidigare och det tar några timmar att knalla ut på revet.

Obs! För att kunna läsa informations texten i filmen ordentligt så klicka upp filmen i helskärms läge. Om det inte går här i bloggen så klicka på länken in på youtube och gör det där. Ha nu en fin fortsättning på veckan så hörs vi.

 

Obs! Jag glömde en annan nygjord film jag gjort. En ny solnedgångs film från Bobacken.

Ha det så gott.

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards