Bobacken

Alla inlägg den 22 juni 2013

Av Yvonne - 22 juni 2013 12:21

Utan fylla och bråk som är förknippat med sommar. Sådant kan man vara utan.

Vädret var varmt, kvavt och mulet och blåsigt i Lidköping på efter middagen, och vid 7 tiden så kom en rejäl skur, men någon åska blev det inte. 

Jag skulle ha varit ute på Bobacken och firat med en fin solnedgång, men jag stannade hemma och levde på minnet av solnedgången jag såg kvällen före.

 

                   

Hoppas ni inte har ledsnat på mina solnedgångsbilder.

 

Det flög förbi en sådan här farkost också.

 

   

 

Idag är vädret grått, regnigt och väldigt blåsigt, men det skulle klarna upp succesivt.

En vän som jag har träffat ute vid Bobacken, och som också gillar att titta på solnedgångarna ute vid Bobacken, har tipsat mig om en film sida: http://www.dreamfilm.se/ där det finns massor med filmer att se gratis på. Det är en svensk sida och all film på engelska har svensk översättning. Om det är dåligt väder och ni inte har något att göra, och det är dåligt på tv:n. Titta in där då. Jag kunde inte se på några filmer tidigare med min gamla dator där. Det blev för avancerat för min gamla xp.

Får se om jag kikar in där lite senare och tittar på någon film. Men jag måste ta tag i vissa grejer som jag väntat med att göra, för det är inget kul. Rensa avloppet till handfatet i badrummet och frosta av kylet. Isfacket behöver få bort en hel del is, och jag har precis stängt av det och ställt en bytta under facket. Får inte glömma att kolla det med jämna mellanrum så det rinner över en massa vatten bara.

Ni far en fin fortsättning på Midsommar dagen nu, även om vädret kunde ha varit bättre. Men det kommer mer fina dagar, för sommaren är förhoppningsvis inte slut än. Ha det så gott.

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards