Bobacken

Alla inlägg den 2 juli 2012

Av Yvonne - 2 juli 2012 22:37

Jag har inte skrivit i bloggen på ett litet tag, jag har haft lite annat att göra och tänka på. Vädret kunde ju ha varit bättre men sommaren är inte över än. Snart så hoppas jag att det blir riktig sommar. Mina ögon är fortfarande torra men tack vare glasögonen så är det bättre. Jag sover med dom men jag vaknar ibland av att jag tagit av dom, och jag har fått släppa på bandet lite för annars får jag stora runda tryckmärken runt ögonen. Men jag får nog leva med torra ögon resten av livet. När man har kommit i klimakteriet så blir man visst ännu torrare :) Jag har startat en grupp på facebook som heter Privata tipps & råd vid olika sjukdomstillfällen. Där lägger jag och flera st. in olika kurer av olika slag, personliga och sådant man hört eller sett, för att hjälpa varandra att må bättre. Om ni vill vara med så leta upp gruppen och sök om att få vara med. Ju mer vi är som kan ge råd & tipps ju bättre är det :)

Trotts vädret så har jag tagit vara på dom dagarna då det varit underbart skönt och stuckit iväg till Bobacken och njutit. Jag har äntligen lyckats fånga en aborre där, som jag flådde och stekte och hade som smörgåspålägg. Jag har även varit på Nossebro marknad en sväng, där jag köpte en vändbar solhatt och en påse med teater konfektyr. Jag såg en fräck keps i 60-tals stil som jag också ville ha. Men förnuftet tog över och jag hoppas att keppsen finns kvar och att dom som sålde dom kommer tillbaka till nästa gång. Jag kände mig som Gina i serien tillbaka till Aidensfield när jag hade den p mig, men kepsen var tjock och lite för varm att ha just nu. Jag hoppas att jag ändå ser hyffsat bra ut i solhatten jag köpte :)


   


Under min promenad vid Skogshyddan igår, så såg jag också 2 st. jättestora snäckor, sk. Vinbärs snäckor. Jag minns faktiskt inte om jag sett så stora förut.


 


Jag hade inte kameran med mig, utan jag fotade med mobilen.

Nu får ni ha det så bra ett tag, så får vi ser när jag kikar in här igen.

Ha det gött :)

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards