Bobacken

Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Yvonne - 17 mars 2011 15:46

I natt när jag gjorde animationen jag har på toppen i min blogg nu, så fanns det även en bild på ett vattenfall i almanackan. Det var två vattenfall på samma bild men jag reducerade det till ett. Nu på eftermiddagen efter en uppfriskande cyckeltur så gick jag in i programmet "Squirl" jag har laddat hem på datorn. (får kolla upp senare om jag stavat rätt senare). Om man har en bild med en sjö på så kan man med hjälp av det programmet göra vattnet levande. Jag har alldrig testat på vattenfall förut och hade ingen aning om hur jag skulle gå till väga för att få till det. Visste inte heller om det gick att göra det, men jag testade mig fram. Jag fick faktiskt till ett också. Gick sedan in i gimp och gjorde lite vattendimma och lite rörelser i träden med hjälp av Iwarp i programmet. Det kanske blev lite väl mycket rörelser, men om man låtsas att det är vattenfallet som får träden att darra, så ser det rätt naturligt ut.

  

Nu har tvätt som ska tvättas och lite annat att göra. Får se om någon annan idé dyker upp under tiden som man kan göra en animation av.  

Av Yvonne - 17 mars 2011 01:29

Nu sitter jag uppe mitt i natta igen och leker inne i Gimp. Jag hitta en gammal almanacka med naturmotiv och min fantasi började skena iväg. Jag lär alldrig kunna åka till ett sådant här ställe pg. av att jag inte kan sitta på vad som helst och hur länge som helst, och att det säkert är tropiskt fuktigt, och mina muskler mår inte bra vid sådant väder. Men det skulle va skönt ändå att få borra ner fötterna i den vita sanden och få flyta omkring lite i det gröna vattnet och få kika ner på alla tropiska fiskar som finns där. Jag kan riktigt känna solen bränna i ansiktet. Jag skulle bara ha varit lite mer solbränd på animationen jag gjort som toppbild till bloggen. Nu är klockan väldigt mycket och det är nog bäst för mig att hoppa i bingen, eller soffan jag sover i. Det blir nog inte mycket sömn för katterna kommer nog väcka mig, tidigt som vanligt.  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards