Bobacken

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Yvonne - 20 mars 2011 17:27

Jag hamnade åter ute vid Ullersundsbron, men den här gången tog jag en längre promenad. Det är lite backigt där och förra gången var det mer is, och jag hade lite problem då med halkiga skor. Det hade jag inte den här gången.

  På den här bryggan intill Ullersundsbron, satt jag mycket och fiskade på som liten. En gång när jag och Isac, mormors sambo fiskade så kom en gädda simmande intill bryggan. Hon simmade slött och lungt förbi medans Isac sprang fram och tillbaka och svor över att han ingen håv hade. Den gäddan klarade sig den gången ifrån av att bli middag.

 

Här är Ullersunds kiosken som endast är öppen på sommaren. Den ligger tvärsöver, där bryggan finns. Där jag står på bryggan så står jag på själva LäckÖ.

Vid själva bryggan så är isen borta. Men man kan ana den därborta. Och något annat också.

 

Två svanar som förmodligen väntar på islossning, och sommar.

 

Det dök upp 2 gäss längre bort under bron.

Och så klart så kunde jag ju inte låta bli att fota några gamla ekar. Snart så kommer det sitta löv på dom och då kommer dom se mycket vackrare ut.

Jag bara säger det. Va enkelt det är med en digitalkamera.     Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och slappa lite framför tv:n.

Obs! Medans jag gick i skogen på en backig stig så dök bilden av Mallen bredvid. Sidan av hans fuxiga huvud och vänstra öga syntes, och han hade bosalen med fjädern på sig. Kunde inte låta bli att gråta en skvätt för jag saknar honom så mycket, när jag är ute i skogen och går. Jag brukade promenera mycket med honom, och på hösten plockade vi svamp tillsammans.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till min blogg, Bobacken.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Yvonne´s gästbok

Vädret i Lidköping

Väder Lidköping

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards